3

Oivalluksia joka ikään

 

Innostava tekeminen, onnistumisen kokemukset ja uuden oppiminen tuovat iloa lapsen elämään. Mikä parasta, ne kaikki vahvistavat lapsen itseluottamusta ja luovat pohjan positiiviselle kasvulle ja kehitykselle

Oivalluksen iloa jokaiselle lapselle

Oivallus synnyttää riemastuttavan tunnekokemuksen. Parhaimmillaan se vahvistaa lapsen innostusta ja uteliaisuutta, ja lapsuudessa koetut myönteiset oppimiskokemukset kantavat läpi elämän.

Tarinamme on syntynyt rakkaudesta hyvää lapsuutta kohtaan. Mielestämme lapsen uteliaisuutta kannattaa ruokkia, ja jokainen lapsi ansaitsee oppimisen ja oivaltamisen kokemuksia. Alusta asti meitä on ohjannut ajatus tuotteista, jotka tarjoavat lapsille jotakin pysyvää, merkityksellistä ja läpi elämän kantavaa – leikkisyyttä unohtamatta. Tärkeimmät arvomme ovat laadukkuus, kehittävyys, hauskuus ja oivaltamisen ilo.

Lähde kanssamme matkalle oivaltamisen maailmaan 

Oppi&ilon uusi ilme ja leikkisä visuaalisuus jalkautuu tuotteisiimme tämän vuoden aikana. Oikea tuote on nyt entistä helpompi valita: ikäsuositus on ilmaistu selkeästi, ja ikäryhmän yhtenäinen väritys auttaa löytämään lapselle sopivan puuhan, kirjan tai pelin.

Lisäksi löydät tuotteistamme sekä käyttövinkkejä että lisätietoa taidoista, jotka kehittyvät tuotteilla puuhaillessa ja leikkiessä. Tekeminen perustuu leikkiin, ihmettelyyn, kokeiluun ja tutkimiseen eli lapsen luontaisen uteliaisuuden ja innostuksen ruokkimiseen. 

Lapsen paras on meille tärkeintä

Työmme pohjaa vahvaan pedagogiseen osaamiseen. Omat tuotteemme ovat suomalaisten oppimisen ja lapsuuden asiantuntijoiden huolella suunnittelemia. Käännetyt kirjat ja pelit ovat rakkaudella valittuja lasten iloa ajatellen. Tuotteemme tarjoavat lapsille tutkimusmatkan oivaltamisen ihmeelliseen maailmaan ja tempaisevat mukaan myös aikuiset. 

Löydät tuotteemme

Oma verkkokauppamme palvelee sinua 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Sieltä löydät uusimmat tuotteet sekä koko tuoteperheemme. 

Löydät tuotteitamme myös Prismoista, K-citymarketeista, Suomalaisen kirjakaupan myymälöistä, Akateemisesta kirjakaupasta ja muista kirjakaupoista kautta maan.

 

Design from Finland

Tuotteemme on suomalaisten kasvatusalan ammattilaisten luomia ja suunnittelemia. Myös kuvitukset ovat kotimaisten kuvittajien kädenjälkeä. Tuoteperheestämme Summanmutikan tuoteryhmälle on myönnetty Design From Finland-merkki. Lue lisää täältä.

Osa isompaa oppimisen kokonaisuutta

Oppi&ilon tarina alkoi vuonna 2008. Se on osa Sanoma Pro:ta, joka on suomalainen oppimateriaalikustantaja. Yli 130 vuoden kokemus oppimateriaalien parissa antaa toiminnallemme vahvan pedagogisen pohjan ja myös selkeän vision oppimisen tulevaisuudesta.