3

Räätälöidyt tuotteet

Me autamme yritystäsi erottautumaan ja välittämään viestisi lapsiperheasiakkaillesi laadukkailla puuha- ja pelituotteilla. Kauttamme saat jokaiselle budjetille sopivan, laadukkaan imago- tai promotuotteen, joko suoraan varastoltamme, tai täysin uniikin painetun tai sähköisen toteutuksen.

Me tarjoamme yrityksellesi:

  • Valmiin budjettiisi ja aikatauluusi sopivan tuoteidean.
  • Kohderyhmälle tutun brändin tuen.
  • ”Avaimet käteen” -toteutuksen kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Parhaimmillaan imago- ja promotuotteet viestivät yrityksesi arvoja sekä brändiä. Meiltä löytyy ehtymätön tuoteideapankki ja valmis lapsia kiehtova kuvitusmaailma. Kerro meille toiveesi, niin ideoimme toteutuksen yritysilmeesi mukaiseksi!

Hyödynnä laatumme – paranna kampanjasi tuloksia

Toteutamme kanssasi toimivan kampanjatuotteen, olipa kyse myynninedistämisestä, imagomainonnasta tai asiakasuskollisuuden kasvattamisesta. Hiottu tuotantoprosessimme ja sisällöntuotantoyhteistyö eri ammattilaisten kanssa takaavat laadukkaan lopputuotteen räätälöidysti sinun yrityksesi viestiä tukemaan. Kaikki asiakas-casemme ovat yksilöllisiä ja olemme saaneet niistä kokemuksia sekä kosketuspintaa useisiin eri toimialoihin.

Käytettävyys, viihdyttävyys, laadukkuus ja ajan hermolla toimiminen ovat tuotteidemme kulmakiviä ja testataan jatkuvasti jälleenmyyntiin suunnatussa valikoimassamme. Kun valitsette kampanjatuotteeksi laadukkaan ja tunnetun tuotemerkin, saat lisää kiinnostavuutta ja mahdollisuudet onnistua kampanjassasi.

Avaimet käteen -toteutuksemme kattaa tarvittaessa kaiken suunnittelusta logistiikkaan. Kotimainen suunnittelu ja ison kustannustalon painoyhteydet takaa joustavat ja aikataulussa pysyvät toimitukset.

Ota yhteyttä Johanna Laurila