3

Ajankohtaista

Tule mukaan Puuharaatiin!

Suositussa Oppi&ilo Puuharaadissa lapset ja vanhemmat voivat osallistua tuotekehitykseen testaamalla tuotteitamme.

Meille on tärkeää tietää, missä olemme onnistuneet ja miten voisimme kehittää tuotteistamme entistäkin innostavampia. Sen vuoksi kehitämme tuotteitamme yhdessä lasten ja vanhempien kanssa.

Oppi&ilo-tuotteet tukevat monipuolisesti eri taitojen kehittymistä lapsen eri ikävaiheissa, ja tästä syystä otamme myös Puuharaatiin eri-ikäisiä lapsia vanhempineen testaamaan tuotteitamme. Taitojen kehittyminen voi liittyä ensimmäisten sanojen oppimiseen vauvaikäisellä, kieleen ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen liittyviin asioihin kolmivuotiaalla tai vaikkapa loogisen päättelyn kehittymiseen koululaisella.

Nyt etsimme puuharaatiin 1-3-vuotiaiden lasten perheitä testaamaan taaperoikäisten tuotteitamme.

Lokakuun Puuharaati järjestetään Museo Leikin tiloissa Espoossa perjantaina 7.10.2022 klo 9–12. Tutustuttavana on neljä erilaista Oppi&ilo-tuotetta, ja testata voi niin montaa kuin ehtii ja haluaa!

Mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoitamme valituille sähköpostitse maanantaina 3.10. Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 2.10.2022 mennessä.

Ilmoittaudu mukaan lokakuun Puuharaatiin tästä »

 


Puuharaadissa pääsee vaikuttamaan

Haluamme kulkea lapsen rinnalla hänen kasvupolullaan ja antaa aineksia iloiseen, innostavaan ja oivaltavaan oppimiseen juuri oikealla hetkellä. Puuharaadin tulevista testiryhmistä saat ensimmäisten joukossa tiedon seuraamalla Oppi&ilo Facebook ja Instagram -sivuja. Puuharaati järjestetään joka kuukausi ja yhteen testiryhmään mahtuu 25 osallistujaa. Arvomme osallistujat ilmoittautuneiden joukosta. Jos et pääse suosittuun Puuharaatiin heti mukaan, niin ei huolta, sillä myöhemmin on tulossa lisää Puuharaati-ryhmiä eri-ikäisille lapsille vanhempineen.


Puuharaati-palautetta

Minun päiväni -äänikirja

”Lapsen ensireaktio oli erittäin innostunut, suorastaan haltioitunut. Reilussa viikossa hän oppi kirjan avulla useamman sanan (ainakin kala, täti ja pupu).”

Raisa ja Eevi, 1 vuotta

 

 


Laiva on lastattu -peli

”Pelilaudassa oli tosi hienoja kuvia ja oli kivaa saada laittaa kirjaimella alkavia sanoja siihen. Kaikista kivoin juttu oli se aika, joka meni tiimalasissa.” 

Elmo 5 v.

Kenelle: Vanhemmat


Lue seuraavaksi

Ajankohtaista

Laiva on lastattu on Vuoden peli 2022 -kilpailun finaalissa

Vinkkejä vanhemmille

Maltti kasvaa iän myötä – näin tuet lapsen keskittymiskykyä ja itsesäätelytaitoja

Vinkkejä vanhemmille

Positiivinen kasvatus huomaa hyvän