3

Puuhavinkit

Loruttelua ja leikkivinkkejä pikkuisten kanssa

Loruleikit ja yhteiset puuhahetket vauvan ja taaperon kanssa kehittävät lapsen aisteja sekä tukevat hänen kielellistä ja motorista kehitystään. Samalla ne tuovat iloa yhteisiin hetkiin, niin lapselle kuin vanhemmalle.

Olemme koostaneet alle helppoja ja hauskoja lorutusleikkejä vauvan kanssa yhdessäoloon. Kokeile vauvajumppailua tai vaikkapa kukkuu-leikkiä. Saat ilmaispuuhat alla olevista linkeistä. Runsaasti lisää puuha- ja leikkiohjeita sekä loruja löydät Vauvan kanssa -puuhakorttipakastamme, josta on tullut monen vauvaperheen suosikki. Taaperopuuhat ovat poimittu Taaperon kanssa -puuhakorttipakastamme, josta löytyy niin monipuolisia leikkejä, askartelupuuhia kuin liikunnallisia vinkkejäkin.

Loruleikkejä vauvojen kanssa »

Puuhaa taaperoiden kanssa »


Ihana uutuus vauvaperheisiin

Pienten tuoteperheemme on kasvanut useilla ihastuttavilla uutuuksilla. Uusin tulokas on Minun Loruni -äänikirja, jossa on yhteensä 15 lorua. Osa loruista on ääneenluettuja. Niitä lapsi voi kuunnella aivan itsekin − nappia painamalla. Valloittavan värikäs ja rikas kuvitus kuljettaa lapsen lorujen maailmaan ja innostaa tutkimaan kirjaa. Mukana myös leikkiohjeita vanhemmalle yhteisten loruhetkien iloksi. ​

Tutustu Minun Loruni -kirjaan verkkokaupassa »

Kenelle: Vanhemmat


Lue seuraavaksi

Ajankohtaista

Jumppa- ja hyvinvointituokiot vauvojen vanhemmille

Vauvavuoden vinkit

Vanhemmuuteen ei tarvita erityisosaamista, rakkaus ja läsnäolo riittävät

Minä osaan

“En keksinyt mitä tehdä vauvan kanssa” – Julia sai apua loruttelusta