3

Innostusta ja oivalluksia vauvoille ja taaperoille

Hymyilevät kasvot, suloiset eläimet, äänet ja iloisen värikkäät kuvat innostavat pientä. Parasta on kuitenkin yhdessäolo. Yhteyden rakentaminen pienen lapsen kanssa syntyy katseella, ilmeillä ja äänellä. Juttelu, silittely,  sylittely ja yhdessä tekeminen ovat tärkeitä juttuja.


Vauva- ja taaperoikäinen on innokas ihmettelijä

Pieni taapero on aktiivinen kokeilija, ja myös innokas keskustelija, vaikka puhe tarkoittaa usein vasta yksittäisiä sanoja ja äänteitä. Kaikenlainen jutustelu ja yhteiset loruleikit inspiroivat pientä ihmettelijää ja antavat eväitä puhumaan oppimiseen.

Kun lapsi alkaa lähestyä kahta ikävuotta, hän osaa jo nimetä asioita ja ymmärtää paljon enemmän puhetta kuin itse osaa tuottaa. Taaperoikäisestä on innostavaa, kun pyydät häntä etsimään kuvan omenasta tai valitsemaan punaisen pallon. Iloisen puuhailun lomassa kehittyvät myös lapsen sanavarasto, keskittymiskyky ja hahmotuskyky.

Suosituksemme 0-2-vuotiaille

Kuuntele sanoja - Minun päiväni

Iloisesti kuvitettu kirja on täynnä tuttuja asioita ja esineitä. Sanoja voi kuunnella äänipainikkeista ja harjoitella niitä toistamalla. Sanavarasto ja puhe kehittyvät kirjan parissa. Yksityiskohtien etsiminen ilahduttaa pientä lukijaa. Kuuntele sanoja - Minun päiväni on lapsen päivästä kertova äänikirja puhumaan opetteleville.

Ikäsuositus 0-2 v
Hinta 15,90 €

Tutustu»

Etsi eläin-äänimuistipeli

Röh-röh ja hau-hau - tunnistetaan eläimen ääni ja etsitään sitä vastaava kuvakortti. Eläinten äänet riemastuttavat lapsia ja kuvaparin etsiminen tuo peliin jännitystä. Eläimet tulevat tutuiksi tässä uudenlaisessa muistipelissä, joka kehittää myös keskittymiskykyä ja vuorovaikutustaitoja

Ikäsuositus 2-4 v
Hinta 18,90 €

Tutustu »

Eläinperheet -ensipeli

Ihanassa pienten lasten ensipelissä harjoitellaan muotoja ja päättelykykyä yhdistämällä poikaset oikeille vanhemmille. Peli kehittää lapsen kuvanlukutaitoa, keskittymiskykyä ja vuorovaikutustaitoja.

Ikäsuositus 1-3 v
Hinta 14,90 €

Tutustu»


Minun Loruni -äänilorukirja

Kirja täynnä iki-ihania loruja, joista osan lapsi voi kuunnella aivan itse. Valloittava värikäs kuvitus kuljettaa lapsen lorujen maailmaan. Kirjassa on myös leikkiohjeita yhteisten loruhetkien iloksi. Lorut ja leikit tukevat lapsen puheen kehitystä, ja yhteiset lukuhetket vahvistavat lapsen ja aikuisen kiintymyssuhdetta.

Ikäsuositus 0-2 v
Hinta 15,90 €

Tutustu»