Räätälöidyt tuotteetOta yhteyttä Piia Karlssoniin, niin mietitään teille sopivinta markkinointiyhteystyön muotoa!
Myyntipäällikkö Piia Karlsson

Me autamme yritystäsi erottautumaan ja välittämään viestisi lapsiperheasiakkaillesi laadukkailla puuha- ja pelituotteilla. Kauttamme saat jokaiselle budjetille sopivan, laadukkaan imago- tai promotuotteen, joko suoraan varastoltamme, tai täysin uniikin painetun tai sähköisen toteutuksen.

Me tarjoamme yrityksellesi:
  • Valmiin budjettiisi ja aikatauluusi sopivan tuoteidean.
  • Kohderyhmälle tutun brändin tuen.
  • ”Avaimet käteen” -toteutuksen kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.
Parhaimmillaan imago- ja promotuotteet viestivät yrityksesi arvoja sekä brändiä. Meiltä löytyy ehtymätön tuoteideapankki ja valmis lapsia kiehtova kuvitusmaailma. Kerro meille toiveesi, niin ideoimme toteutuksen yritysilmeesi mukaiseksi!

Lue lisää ratkaisuistamme:


Hyödynnä laatumme – paranna kampanjasi tuloksia

Toteutamme kanssasi toimivan kampanjatuotteen, olipa kyse myynninedistämisestä, imagomainonnasta tai asiakasuskollisuuden kasvattamisesta. Hiottu tuotantoprosessimme ja sisällöntuotantoyhteistyö eri ammattilaisten kanssa takaavat laadukkaan lopputuotteen räätälöidysti sinun yrityksesi viestiä tukemaan. Kaikki asiakas-casemme ovat yksilöllisiä ja olemme saaneet niistä kokemuksia sekä kosketuspintaa useisiin eri toimialoihin.


Käytettävyys, viihdyttävyys, laadukkuus ja ajan hermolla toimiminen ovat tuotteidemme kulmakiviä ja testataan jatkuvasti jälleenmyyntiin suunnatussa valikoimassamme. Kun valitsette kampanjatuotteeksi laadukkaan ja tunnetun tuotemerkin, saat lisää kiinnostavuutta ja mahdollisuudet onnistua kampanjassasi.


Avaimet käteen -toteutuksemme kattaa tarvittaessa kaiken suunnittelusta logistiikkaan. Kotimainen suunnittelu ja ison kustannustalon painoyhteydet takaa joustavat ja aikataulussa pysyvät toimitukset.Case: Radisson BLU Radisson-kampanjan materiaaleja

Asiakas:Radisson BLU –hotelliketju

Ajankohta: jatkuva vuodesta 2011

Kumppanuuden aikana olemme tuottaneet runsaasti materiaalia Radisson BLU –hotelliketjun Suomen toimipisteisiin. Hotelleissa on bongailtu Yrre-oravia, seurattu Taikakissan tassunjälkiä ja ilahdutettu lapsia mm. Oppi&ilo-puuhakirjoilla, joulukalentereilla ja naamareilla. Hotelleiden leikkipisteistä ja vastaanottojen lainaamoista löytyy vaihteleva valikoima Oppi&ilo-kirjoja ja -pelejä.

”Yhteistyössä parasta on luovuus ja se, että voimme tehdä materiaalia Oppi&ilo -ilmeellä omien tarpeidemme mukaan, ilmentäen meidän hotellien identiteettiä. Lasten mielestä on hauskaa, kun tutut hahmot seikkailevat myös lomalla heidän kanssaan. Yhteistyö kasvattaa meidän molempien brändiarvoa ja me saamme valmiin kontekstin, jolle rakentaa tarina - muutenhan kaikki pitäisi tehdä alusta alkaen itse. Hienoa on myös se, että kaikki mitä on koskaan pyydetty, on toimitettu sovitun aikataulun mukaan.”

Radisson BLU -ketjun Brand Manager Mika RiuttanenCase: Liikenneturvan Lapsi Liikenteessä –kampanjan puuhakirjan päivitys. Barn i trafiken pysselbokLapsi liikenteessä -puuhakirja


Asiakas: Liikenneturva

Ajankohta: kevät 2015

Lapsille tulee opettaa turvallista liikkumista jo pienestä pitäen. Liikenneturva tuottaa tähän tarpeeseen neuvoloiden 4-vuotistarkastuksissa ilmaiseksi jaettavaa Lapsi Liikenteessä -puuhakirjaa. Keväällä 2015 Oppi&ilo uudisti puuhakirjan sisällön. Projektin aikana puuhakirjaan tuotettiin laadukasta 4-vuotiaille sopivan tasoista liikenneaiheista puuhaa suomeksi ja ruotsinkielellä. Samalla rikastettiin asiakkaan omaa kuvapankkia ja kirjoitettiin vuodenaikojen mukaiset hauskat ja mieleenpainuvat liikennerunot.

”Mielestäni projekti sujui mukavasti ja kivuttomasti alusta loppuun. Kahden organisaation toimintatavoissa voi olla aikamoinen yhteen sovitteleminen, mutta kyllä se vaan onnistuu jos ja kun tahtoa siihen on. Tietoa tuli riittävästi ja fiilis on ollut koko ajan hyvä, täällä päässä myös niillä, jotka eivät varsinaiseen uudistusprosessiin osallistuneet, mutta kommentoivat eri versioita. Kyllä Oppi&Ilo olisi listan kärkipäässä jos ja kun seuraavaa projektia lähdetään tekemään.”

Suunnittelija Laura Loikkanen, Liikenneturva