3

Myynninedistäminen ja asiakasuskollisuus

Radisson-kampanjan materiaalejaAsiakas: Radisson BLU –hotelliketju

Ajankohta: jatkuva vuodesta 2011

Kumppanuuden aikana olemme tuottaneet runsaasti materiaalia Radisson BLU –hotelliketjun Suomen toimipisteisiin. Hotelleissa on bongailtu Yrre-oravia, seurattu Taikakissan tassunjälkiä ja ilahdutettu lapsia mm. Oppi&ilo-puuhakirjoilla, joulukalentereilla ja naamareilla. Hotelleiden leikkipisteistä ja vastaanottojen lainaamoista löytyy vaihteleva valikoima Oppi&ilo-kirjoja ja -pelejä.

”Yhteistyössä parasta on luovuus ja se, että voimme tehdä materiaalia Oppi&ilo -ilmeellä omien tarpeidemme mukaan, ilmentäen meidän hotellien identiteettiä. Lasten mielestä on hauskaa, kun tutut hahmot seikkailevat myös lomalla heidän kanssaan. Yhteistyö kasvattaa meidän molempien brändiarvoa ja me saamme valmiin kontekstin, jolle rakentaa tarina – muutenhan kaikki pitäisi tehdä alusta alkaen itse. Hienoa on myös se, että kaikki mitä on koskaan pyydetty, on toimitettu sovitun aikataulun mukaan.”

Radisson BLU -ketjun Brand Manager Mika Riuttanen

 

Asiakas: Korkeasaaren Eläintarha

Ajankohta: Vuosi 2017Korkeasaarelle täätälöidyt Oppi&ilo-tuotteet

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tuotimme yhteistyössä Suomen eläimiä -puuhavihon, jota jaettiin ilmaiseksi Korkeasaaren kävijöille. Sisällöstä tuotettiin myös sähköinen näköisversio, joka oli käytettävissä ilmaiseksi. Tavoitteena on lisätä suomalaisten lasten tietoutta kotimaan monimuotoisesta eläimistöstä ja innostaa tutkimaan lisää!

”Yhteistyö Oppi&ilon kanssa sujui todella hyvin. Saimme kivaa ja kehittävää tekemistä asiakkaillemme vaivattomasti. Aikataulu oli tiukka, mutta kaikki sovitut päivämäärät pitivät tai totta puhuen saimme ehdotukset hyväksyttäväksi jo etuajassa. Korkeasaaren kävijät ovat ilahtuneet puuhavihosta – nyt eläintarhavierailusta saa entistä enemmän irti! Puuhatehtävistä on hyötyä myös tuhansille koululaisille ja opettajille, jotka vierailevat Korkeasaaressa vuoden mittaan.”

Korkeasaaren Eläintarhan markkinointisuunnittelija Lotta Kivalo

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna