Oppi&ilo

Oppi ja ilo tarjoaa lapsille oivalluksen iloa!

Oppi ja ilo saa lapset loistamaan!

Oppi&ilo on laadukas ja viihdyttävä tuotesarja, joka tukee lasten tietojen ja taitojen kehittymistä kotona ja vapaa-ajalla.

Oppi&ilo-tuotteet on suunnattu noin 0-12-vuotiaille lapsille ja sisältää tuotteita eri ikävaiheisiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Sarjan kirjat, pelit, puuhakirjat ja puuhakortit ja muut tuotteet ovat viihdyttäviä ja kehittäviä. Suuri osa tuotteistamme on kotimaisten ammattilaisten luomia ja käännetyt kirjat ja pelit on valittu huolella. Ilon ja hauskuuden korostaminen ovat meille tärkeitä ja siksi olemme luoneet elämyksellisen tarinamaailman, Summanmutikan, jonka ympärille monet tuotteistamme rakentuvat.

Oppi&ilon arvot
  • Hauskuus ja oivaltamisen ilo - tärkeintä on, että lapsi viihtyy tuotteen parissa. Kun tuotteen sisältö on innostava ja kannustava, lapsi haluaa palata tuotteen pariin yhä uudestaan.
  • Kehittävyys - ammattilaisten tekemien tuotteiden haasteet ovat kullekin kehitystasolle sopivan kokoisia. Riittävä määrä onnistumisen iloa kannustaa lasta kehittämään taitojaan. Lapset kehittyvät kukin omaan tahtinsa, ikäsuosituksen lisäksi kannattaa ottaa huomioon myös lapsen oma kehitysvaihe!
  • Korkealaatuisuus - kiinnitämme erityistä huomiota tuotteidemme virheettömyyteen ja materiaalien laatuun. Tuotteemme valmistetaan joko Euroopassa tai Kiinassa sertifioiduissa ja hyvämaineisissa tehtaissa. Tuotteiden turvallisuus testataan.
  • Helppokäyttöisyys - tuotteemme on helppo ottaa käyttöön, käyttöohjeet ovat selkeitä ja pakkaukset käteviä.

Oppi&ilo - Design from Finland

Oppi&ilon Summanmutikkatuotteille on myönnetty Desigh from Finland -tunnustus
Suomalaisen Työn Liiton merkkitoimikunta on myöntänyt Oppi&ilon Summanmutikka-tuoteperheelle Design from Finland -merkin. Design from Finland -tunnustus myönnetään tuoteryhmälle, tuotteelle tai palvelulle, joka on muotoiltu tai suunniteltu Suomessa ja josta voidaan osoittaa, että muotoiluun on investoitu. Oppi&ilon Summanmutikka-tuotteiden pedagoginen sisällönsuunnittelu, pakkaussuunnittelu ja visuaalinen design ovat kaikki suomalaisten ammattilaisten käsialaa.

Oppi&ilo on osa Sanoma-konsernia.


Oppi&ilo kuuluu Sanoma Pro:hon, joka on johtava suomalainen oppimateriaalikustantaja. Sanoma Pro palvelee yli 47 000 opettajaa ja tarjoaa materiaalia aina esikoululaisista ammatillisiin opiskelijoihin asti. Oppi&ilo-liiketoiminta käynnistettiin vuonna 2008. Yli 130 vuoden kokemus oppimateriaalien parissa antaa toiminnallemme vahvan pohjan ja selkeän näkemyksen oppimisen tulevaisuudesta.