3

Ajankohtaista

Leikitäänkö yhdessä? Olemme Museo Leikin pääyhteistyökumppani

Oppi&ilo on mukana luomassa leikin historiaa. Pääyhteistyökumppanuuden myötä haluamme puolustaa leikin tärkeyttä sekä avata ovet leikin ja mielikuvituksen innostavaan maailmaan, iloitsee liiketoimintapäällikkö Krista Honkimäki.

Oppi&ilo on vuonna 2022 Museo Leikin pääyhteistyökumppani. Aiemmin Lelumuseo Hevosenkenkänä tunnettu Museo Leikki avaa ovensa täysin uudistetun näyttelyn ja konseptin kera 13.5.2022 Espoon Tapiolaan, Näyttelykeskus WeeGeen naapuriin. Uusi museo on ihana leikin ja lelujen maailma, joka innostaa lapset ja tempaa myös aikuiset mukaan seikkailuun lelujen, leikkien ja lapsuuden historiaan. Museossa vierailijat pääsevät leikkimään tunnelmasta toiseen, muun muassa nostalgiseen vanhan ajan kauppaan, satumetsään ja tutustumaan lohtua tuoviin leluihin.

Jaamme Museo Leikin kanssa yhteiset tärkeät arvot; leikin tärkeyden, luovuuden, mielikuvituksen sekä lapsen luontaisen uteliaisuuden ja innostuksen ruokkimiseen – hulluttelua unohtamatta”, kertoo Oppi&ilon liiketoimintapäällikkö Krista Honkimäki.

Museo Leikissä lapset pääsevät itse kokemaan, tutkimaan ja olemaan aktiivisia leikkijöitä. Leikissä yhdistyy monia tärkeitä asioita lapselle kuten oppiminen, empatian kokeminen ja vuorovaikutus. Oppi&ilon työtä ohjaa ymmärrys lapsen kehitysvaiheista; kaikki sisällöt suunnitellaan ikätasolle sopiviksi lapsen kasvun ja kehityksen asiantuntijoiden kanssa. Myös Museo Leikissä pedagoginen asiantuntijuus on ollut tärkeässä roolissa tilojen ja sisältöjen luomisessa.

Leikit jatkuvat niin museon toiminnallisessa tilassa kuin kotona

Osana yhteistyökumppanuutta Museo Leikissä on Oppi&ilon toiminnallinen tila, jossa lapset pääsevät leikkimään metsäisessä luontomaisemassa Oppi&ilon tuotteista tuttujen hahmojen ja kuvitusten keskellä.

Lisäksi Oppi&ilo on toteuttanut Museo Leikissä vieraileville lapsille mukaan jaettavan puuhavihon, joka paitsi aktivoi museovierailun aikana, sen sivuilla voi jatkaa leikkejä ja puuhia myös kotona.

Yhteistyössä Museo Leikin kanssa voimme avata lapsille ja aikuisvieraille ovet Oppi&ilon maailmaan, edistää tärkeitä tavoitteitamme sekä tuoda leikkiä ja iloa lapsille”, Honkimäki lisää.

 

Tutustu Museo Leikkiin tästä »

Avainsanat: leikit leikkiminen
Kenelle: Vanhemmat


Lue seuraavaksi

Vinkkejä vanhemmille

Täytyykö lapsen kanssa leikkiä?

Vinkkejä vanhemmille

Positiivinen kasvatus huomaa hyvän

Vinkkejä vanhemmille

Loruttelu edistää lapsen puheen kehitystä