3

Tuotteet varhaiskasvatukseen, esiopetukseen ja kouluille

Oppi&ilo -tuotteet tukevat monipuolisesti lapsen taitojen kehittymistä. Sen vuoksi monet tuotteistamme soveltuvat mainiosti myös varhaiskasvatusryhmissä ja kouluissa käytettäviksi.

Oppi&ilo tuotteet kehityksen ja kasvun tukena

Summanmutikan Eskarisarja

Eskarisarjamme on kehitetty tukemaan olemme tehneet helposti käyttöönotettavan Summanmutikan Eskarisarjan. Sarja sisältää oppilaan Eskarikirjan, Eskariopen oppaan ja kaksi kaksipuolista vuodenaikajulistetta.

»Tutustu täällä Oppi&ilon Summanmutikan Eskarisarjaan.

Muut tuotteet varhaiskasvatukseen ja kouluille

Kaikki innostavat Oppi&ilo-tuotteet sopivat eri-ikäisille lapsille varhaiskasvatukseen ja esiopetuksen tueksi. Monipuoliset tuotteemme tukevat mm. puheen kehitystä, loogista päättelyä, luku- ja kirjoitustaitoa sekä matemaattisia valmiuksia. Pyyhittävät tuotteet kestävät monta käyttökertaa ja tuotteita voi käyttää niin yksin kuin ryhmässäkin. Onnistumisen ja oivaltamisen riemu on paras kannustin oppimiseen!

Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet. Tuotteet myydään kouluille ja päiväkodeille -10 % alennuksella suositushinnasta, kun tilaus tehdään asiakaspalvelumme kautta jalleenmyynti@sanomapro.fi

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme