3

Puuhavinkit

Oivalluksen iloa leikkien

Vietetään lomaa kotosalla, lähirannalla tai mökillä niin lapsia kiinnostavaa tekemistä tarvitaan aina mukaan. Parhaat kesäpuuhat innostavat monipuolisiin leikkeihin, kulkevat kätevästi mukaan reissuun ja niistä riittää iloa pitkäksi aikaa.

Magneettiset leikkisetit Leikitään kirjamilla ja Leikitään numeroilla sisältävät roppakaupalla valmiita tehtäviä ja leikki-ideoita. Mikä parasta ne inspiroivat lapsen mielikuvitusta keksimään lisää.  Magneettipuuhat sopivat niin yksinleikkiin kuin yhteisiin leikkeihin. Kurkkaa mitä suosittu bloggaaja Puutalobaby ja hänen lapsensa tykkäsivät leikkiseteistämme.

Kuva: Puutalobaby


Leikitään kirjaimilla

Leikkisetti johdattelee kirjainten ja sanojen maailmaan. Tehtävissä yhdistellään riimipareja, tunnistetaan äänteitä ja kuljetaan kirjainreittejä. Kehittää lapsen luku- ja kirjoitustaitoa. Paketti sisältää yli 150 magneettia ja 40 erilaista tehtävää. Ikäsuositus: 5-8 v.

Tutustu verkkokaupassa »

 


Leikitään numeroilla

Hyppää numeroiden ja lukujen pariin. Monipuolisissa tehtävissä hahmotetaan lukumääriä, vertaillaan ominaisuuksia ja tutustutaan numeromerkkeihin. Osta, myy, vertaile – kauppaleikeistä tutut asiat ja esineet edistävät laskutaidon ja loogisen päättelykyvyn kehittymistä. Paketti sisältää yli 100 magneettia ja 40 erilaista tehtävää. Ikäsuositus: 5-8 v.

Tutustu verkkokaupassa »

 


 

 

Kenelle: Vanhemmat


Lue seuraavaksi

Puuhavinkit

Tekemistä lapsille kotiin

Puuhavinkit

Metsäretkelle leikkimään ja oppimaan – nappaa talteen seitsemän vinkkiä!

Vinkkejä vanhemmille

Kirjaimet ja sanat tutuksi – ensiaskeleet lukemaan oppimiseen