Tietoa aikuisille | Iloinen oppiminen saa lapset loistamaan

Iloinen oppiminen saa lapset loistamaan

Oppi&ilo on suomalainen vaihtoehto lapsille

Lapsuus on oivaltamisen ja uuden oppimisen aikaa. Onnistumisen kokemukset kannustavat lasta kasvamaan itseensä luottavaksi nuoreksi.

Suomessa kehitetty Oppi&ilo-tuoteperhe on kannustavan kasvun kumppani lapsiperheiden elämässä. Monipuoliset puuhat, pelit ja kirjat on suunnattu 0–12-vuotiaille lapsille.

-Tavoitteenamme on innostaa lapsia oppimaan uusia asioita huomioiden heidän kehitystasonsa. Taidot kuten lukeminen, matemaattiset taidot, ongelmaratkaisutaidot ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä kaikille, kertoo Oppi&ilon kustannuspäällikkö Lotta Jansén.

Oppi&ilo-puuhat tarjoavat sopivasti haastetta ja kannustavat lasta löytämään omat vahvuutensa

– Suurin osa tuotteistamme on kotimaisten ammattilaisten luomia, ja käännetyt kirjat ja pelit on valittu huolella. Tuotteissamme yhdistyy kaksi asiaa, joissa me suomalaiset olemme maailman huippuja: oppiminen ja muotoilu, Jansén kuvailee.

Oppi&ilon suunnittelun lähtökohtana on lapsen maailma, johon halutaan tuoda tekemisen riemua ja oppimisen iloa. Tästä lähtökohdasta on syntynyt myös elämyksellinen tarinamaailma, Summanmutikka, jonka ympärille monet tuotteista rakentuvat.

Oppi&ilon Summanmutikan tuoteperhe on saanut Design from Finland -tunnuksen vuonna 2016. Merkki on tunnus panostamisesta suomalaiseen suunnittelutyöhön ja muotoiluun.

Oppi&ilon tuotteet valmistetaan joko Euroopassa tai Kiinassa hyvämaineisissa ja sertifioiduissa tehtaissa. Helppokäyttöisten ja kestävien tuotteiden turvallisuus testataan aina huolellisesti.

– Uskomme, että lapsi oppii parhaiten tekemisen, kokeilemisen ja oivaltamisen kautta. Meille lapsen paras on tärkeä asia. Olemme olemassa, koska oppiminen ja ilo ovat jokaisen lapsen oikeuksia, Jansén tiivistää.

Jaa artikkeli: