3

Ajankohtaista

Ilo pisaroi -äitiyspakkauskirja tuo iloa vauvan ja vanhemman yhteisiin hetkiin

Uuden äitiyspakkauksen Oppi&ilo-kirja Ilo pisaroi! antaa helppoja arjessa toteutettavia vinkkejä vuorovaikutukseen vauvan kanssa. Vauva-arjessa kaikkein tärkeintä on rakkaus ja lämmin läsnäolo.

On hienoa olla mukana suomalaisessa menestystarinassa – äitiyspakkauksessa.

Vuoden 2022 äitiyspakkaukseen suunnittelemasssamme kirjassa yhdistyy Sirpa Sironen-Hännisen iloiset lorut ja lapsen psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävät leikki- ja vauvahierontaohjeet. Hierontaohjeet ovat helppoja, jotta niitä on mahdollisuus toteuttaa arjen hoitohetkissä: vauvaa sylitellessä, pukiessa ja hoitaessa. Ilo ja turva syntyy yhteisistä hetkistä sekä läheisyydestä.

Vauvan ensimmäinen vuosi on ainutlaatuista ja tärkeää aikaa niin vanhemmalle kuin lapsen kehitykselle. Ilo pisaroi -ensikirjan vauvahieronta ja yhteiset lorutteluhetket vahvistavat vauvan turvallisuuden tunnetta, vanhemman ja lapsen vuorovaikutusta sekä kiintymyssuhteen muodostumista.

Lapsi kehittyy suhteessa, jossa hänen kokemuksellaan on merkitystä toiselle ja aikuinen on kiinnostunut hänen tunteistaan ja ajatuksistaan. Siksi vanhemmuudessa kyky hoivata ja rakastaa kantaa pitkälle, eli se tavallinen arki. Vanhemmuus tuottaa valtavaa iloa, se on rikkaus elämässä.

Kaikki Oppi&ilon vauvatuotteet kehittävät lapsen aisteja sekä tukevat hänen kielellistä ja motorista kehitystään. Samalla ne tuovat iloa yhteisiin hetkiin, niin lapselle kuin vanhemmalle

Tutustu vauvatuotteisiimme täällä »

Lue lisää Kelan 2022 äitiyspakkauksesta täältä »

 

Avainsanat: lapsen kehitys
Kenelle: Vanhemmat


Lue seuraavaksi

Vinkkejä vanhemmille

Loruttelu edistää lapsen puheen kehitystä

Puuhavinkit

Loruttelua ja leikkivinkkejä pikkuisten kanssa

Vauvavuoden vinkit

Vanhemmuuteen ei tarvita erityisosaamista, rakkaus ja läsnäolo riittävät