3
 • Ajankohtaista
 • Avainasiakaspäällikkö
 • Ajankohtaista

  Avainasiakaspäällikkö

  Haemme nyt Oppi&ilo-tiimiin kasvuhakuista ja osaavaa Avainasiakaspäällikköä

  Avainasiakaspäällikkönä vastaat Oppi&ilo-tuotteiden jälleenmyynnistä kokonaisuudessaan. Tehtäväkenttääsi kuuluu olemassa olevien avainasiakkuuksien kehittäminen, uusien jälleenmyyntikanavien avaaminen ja kokonaismyynnin kasvattaminen kasvustrategian mukaisesti.  Sinulta hoituvat sujuvasti sopimusneuvottelut, asiakasyhteydenpito, valikoimien hallinta ja kampanjat.  Vastaat myös jälleenmyynnin raportoinnista ja tuot näkemyksesi asiakkaan toiveista tuotekehitykseen.

  Avainasiakaspäällikön työssä onnistuaksesi sinun tulee olla kasvuhakuinen, ja isotkin tavoitteet kirittävät tekemistäsi positiivisesti. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä neuvottelutaidot. Brändimme mukaisesti olet innostava ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Menestyminen tehtävässä edellyttää lisäksi itsenäistä hands on -otetta asioiden ratkomisessa sekä muutosvalmiutta vaihtuvissa tilanteissa. Jos lisäksi olet valmis kehittämään sekä yhteisiä työtapoja että omaa osaamistasi, paikka voi olla sinun.

  Odotamme sinulta aiempia näyttöjä kuluttajatuotteiden tuloksellisesta myynnistä jälleenmyyjille. Kokemus vähittäiskaupasta, lelualalta tai lapsiperheille suunnatuista palveluista auttavat sinua loistamaan tässä tehtävässä. Sinulla on kaupallinen koulutus sekä erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

  Me tarjoamme sinulle merkityksellisen työn lasten taitojen kehittämisen parissa. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja sekä lasten kehitystä tukevia tuotteita. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.

  Oppi&ilo-liiketoiminta on hyvässä kasvuvireessä, brändi on suosittu ja luotettava lapsiperheiden keskuudessa. Tarinamme on kuitenkin vasta alussa ja tavoitteet on asetettu korkealle. Haluatko sinä olla mukana luomassa kasvutarinaa? Täytä sähköinen hakemuslomake 10.6.2018 mennessä.